GEBOORTE
KAARTJES

PROJECTEN: GEBOORTEKAARTJES, BABYBORRELKAARTJES, STICKERS, SUIKERBONENTAGS

DATUM: JUNI 2014 - ...

SHARE:  FacebookPinterest

Verwacht je binnenkort een kindje? Dan hoort daar uiteraard ook een geboortekaartje bij. Heb je zelf een leuk idee of laat je het denkwerk graag aan ons over? Wij kunnen je helpen.

LEVERING

Het geboortekaartje kan pas gefinaliseerd worden wanneer jullie kindje geboren is. Het volstaat om ons een sms'je te versturen met alle geboortedetails. Wij finaliseren het ontwerp, zorgen voor de druk en brengen de kaartjes tot bij jullie.

DRUKTECHNIEKEN

Dankzij moderne druktechnieken kun je net iets anders doen met jouw geboortekaartje. Een veel gekozen druktechniek is letterpress. Hierbij wordt de drukvorm in het papier geperst, waardoor er een reliëfverschil voelbaar en zichtbaar dat het kalligrafisch effect versterkt. In combinatie met de juiste papiersoort geeft dit een extra dimensie aan het geboortekaartje van je zoon of dochter. Onze expertise in deze letterpresstechniek staat garant voor een prachtig eindresultaat.
Een andere veel gebruikte methode is foliedruk, hierbij wordt een goud, koper of zilverkleurige folie in het kaartje verwerkt. Afhankelijk van het ontwerp dat je kiest, helpen wij jou met het uitkiezen van de geschikte druktechniek en papiersoort.

STATIONARY: GEBOORTE

Heb je nog ander artwork nodig? Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgen voor babyborrelkaartjes, stickers voor op doosjes, banners, houten handstempels en suikerbonentags.

Ronde stickers Floris The Other Concept Ronde stickers Liv The Other Concept

UNIEKE ONTWERPEN

Om je nog meer te inspireren hebben we voor u een selectie gemaakt van onze ontwerpen. Elke uitwerking is op maat gemaakt en dus uniek. Heb je zelf een voorstel? Aarzel zeker niet om het aan ons te vertellen.

We should work together!