HUWELIJKS
UITNODIGING

PROJECTEN: HUWELIJKSUITNODIGINGEN, SAVE-THE-DATE, MENUKAARTEN, MISBOEKJES

DATUM: JUNI 2014 - ...

SHARE:  FacebookPinterest

Ben je op zoek naar een een huwelijksuitnodiging? Bij The Other Concept zorgen wij voor een ontwerp dat perfect aansluit bij de look & feel van jullie huwelijk. Ben je er nog niet helemaal uit hoe jij die grote dag gaat invullen of aanpakken? Ook daarvoor hebben wij een oplossing!

STATIONARY: HUWELIJK

There are no excuses, just do it!

Ben jij niet alleen op zoek naar een huwelijksuitnodiging maar ook naar een save-the-date kaartje of een ontwerp voor een menukaart? Ook hiervoor kun je bij The Other Concept terecht. Wij zorgen ervoor dat de hele stationary in lijn met de trouwuitnodiging wordt ontwikkeld, waardoor er een mooi geheel wordt gecreëerd.

Huwelijksuitnodiging Cloé en Miek

Letterpress uitnodiging Miek en Cloé.

DRUKTECHNIEKEN

Dankzij moderne druktechnieken kun je net die unieke toets geven aan jouw trouwuitnodiging. Een veel gekozen druktechniek is letterpress. Hierbij wordt de drukvorm in het papier geperst, waardoor er een reliëfverschil voelbaar en zichtbaar is, zodat het kalligrafisch effect versterkt. In combinatie met de juiste papiersoort geeft dit een extra touch aan jouw uitnodiging. Onze expertise in deze letterpress-techniek staat garant voor een prachtig eindresultaat.
Een andere veel gebruikte methode is foliedruk, hierbij wordt een goud, koper of zilverkleurige folie in het kaartje verwerkt. Afhankelijk van het ontwerp dat je kiest, helpen wij jou met het uitkiezen van de geschikte druktechniek en papiersoort.

Huwelijksuitnodiging Birgit en Davy The Other Concept
Huwelijksuitnodiging in letterpress

Letterpress-uitnodiging Annelies en Jochen

Huwelijksuitnodiging koperfolie

ONZE WERKWIJZE

Van idee naar uitwerking

Omdat we sterk geloven in een persoonlijke aanpak nodigen we het happy couple graag uit voor een vrijblijvend gesprek om alles uitgebreid te bespreken. Tijdens dit gesprek proberen we zoveel mogelijk informatie te verzamelen zodat je een duidelijk eindresultaat voor ogen krijgt. Zodra je een eerste voorstel in je mailbox ontvangen hebt kan je hierop feedback geven, tot driemaal toe. Tot slot zijn wij ervan overtuigd dat je niet meer kan wachten om die unieke uitnodiging te versturen naar je genodigden.

Huwelijksuitnodiging op karton in letterpress

Bekijk deze trouwuitnodiging van Karen en Christophe in detail.

Huwelijksuitnodiging Bart en Ellen

Bekijk de huwelijksuitnodiging van Bart en Ellen in detail.

Miek De Donder - 25 mei 2017

Sanya heeft de uitnodigingen voor ons huwelijk ontworpen. Ze zijn helemaal geworden wat wij gehoopt en verwacht hadden. We zijn er superblij mee. De samenwerking was helemaal top! The Other Concept is een echte aanrader. Bedankt!

Jochen De Sterck - 24 mei 2017

Al vanaf het eerste contact met Sanya voelden we ons zeer op ons gemak door een extreem vlotte communicatie. Hoewel de deadline misschien wat strak was, nam The Other Concept er ons nog graag bij en werd zeer snel gewerkt aan een uitnodiging voor ons huwelijksfeest, volledig naar onze smaak. Bij The Other Concept wordt geluisterd naar je noden en wordt snel, slim en creatief een eindresultaat neergezet. Voor herhaling vatbaar!!
Huwelijksuitnodiging in koperfolie

Huwelijksuitnodiging in koperfolie.

 • Huwelijksuitnodiging Kim en Bert

  GOUDFOLIE - LETTERPRESS

  KIM en BERT

 • Huwelijksuitnodiging Joeri en Jessica voorkant

  AANGEPASTE KAPVORM

  JESSICA en JOERI

 • Huwelijksuitnodiging Ward en Lene voorkant

  ZILVERFOLIE

  LENE en WARD

 • Huwelijksuitnodiging Jelle en Annemarie

  GOUDFOLIE

  JELLE en ANNEMARIE

 • Huwelijksuitnodiging Floris en Margaux

  MARGAUX en FLORIS

 • Huwelijksuitnodiging Jan en Margaux

  JAN en MARGAUX

 • Huwelijksuitnodiging Rob en Laura

  LAURA en ROB

Logo Salon Weddings

De organisatie van een huwelijksfeest vraagt veel voorbereiding. Weet je niet hoe je de styling voor elkaar krijgt of heb je een side-kick nodig op de dag zelf die alles in goede banen leidt? Hier introduceren we graag de weddingplanners van Salon Weddings. Dit duo zorgt ervoor dat jij zorgeloos kan toeleven naar jullie onvergetelijke dag. Benieuwd wat zij voor jou voor mekaar kunnen krijgen? Neem dan zeker een kijkje op de website van Salon Weddings.

Getting married?