WEBDESIGN

PROJECTEN: WEBSITE, WEBSHOP, BLOG

DATUM: JUNI 2014 - ...

SHARE:  FacebookPinterest

Nood aan een nieuwe website? Bij ons kan je terecht voor een unieke website met een sterk design. De nieuwste trends in webdesign vind je bij ons terug. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website zowel op laptop, smartphone of tablet goed oogt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website voortaan mede bovenaan de Google-zoeklijst rankt.

100% JOUW WEBSITE

Design a world you love

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website gaan we van start met het luisteren naar jouw ideeën. Heb je zelf een moodboard gecreëerd met de look & feel van jouw nieuwe website? Of zijn er een aantal functionaliteiten die zeker niet mogen ontbreken? Elk website-traject wordt bij ons individueel opgestart en opgevolgd. Daardoor creëren we steeds opnieuw een uniek website die voor 100% aansluit bij de noden van jouw onderneming.

VINDBAARHEID OP GOOGLE

SEO

Een webdesign? Check! Maar wat als je website binnenkort niet gevonden wordt in Google? Hoe beter je website scoort in Google-zoekresultaten is afhankelijk of je rekening houdt met SEO. Aan de hand van keyword research gaan wij op zoek naar zoektermen waarop jouw klanten zoeken. Deze zoekwoorden moeten op een strategische manier geïntegreerd worden doorheen jouw webcopy. Hier hoef jij je verder geen zorgen om te maken, wij begeleiden jouw doorheen dit traject en zorgen ervoor dat jouw website goed rankt in Google. Daarnaast geven wij jou zoveel mogelijk tips, waardoor jij dit makkelijk zelf up-to-date kan houden.

Webdesign Greenhouse Styling Bar door The Other Concept
Webdesign Rbelle door The Other Concept

TRENDING

Huwelijkswebsite

Ben jij net verloofd? Dan ben je wellicht volop bezig met de voorbereidingen van jullie big day. Veel koppels kiezen er tegenwoordig voor om een eigen website te maken voor hun huwelijk. Met deze website kan je informatie delen over de locatie, tijdstip en vervoersmogelijkheden van jullie huwelijksdag. Een huwelijkswebsite is voornamelijk handig als RSVP-tool. Zo kunnen jouw gasten makkelijk laten weten of ze al dan niet jullie trouwdag kunnen bijwonen. Hebben bepaalde gasten speciale voedingswensen? Ze kunnen jou makkelijk laten weten of ze gluten-intolerant of vegetarisch zijn.

You have an idea?