< BACK

CASE STUDY OF

MARLEEN SEGERS

WORK: WEBDESIGN

DATUM: AUG 2018

SHARE:  FacebookPinterest

Voor de ontwikkeling van de website van Hair by Marleen Segers kregen we carte blanche. We besloten om zelf een kijkje te gaan nemen in het kapsalon om inspiratie op te doen. Het industrieël ingerichte salon gaf ons direct de basis voor de website. Het werd uiteindelijk een onepager met horizontale scroll-effecten.

Website Marleen Segers The Other Concept

INDUSTRIAL LOOK

Industrial chic is raw, sexy and just a little bit masculine.

Het interieur van het salon Hair by Marleen Segers inspireerde ons tot een industriële look van de website. Hierbij kozen we voor zware lijnen die de buttons afbakenen en statige fonts om het geheel te omlijsten.

Website Hair by Marleen Segers The Other Concept

Webdesign The Other Concept

Website / Onepager

Webdesign Hair by Marleen Segers The Other Concept

Website / Onepager

WEBSITE

Boek online je workshops!

Op de website is een online boekingssysteem voorzien om snel, veilig en gemakkelijk je workshops bij Hair by Marleen Segers te boeken. Een ingebouwd betalingssysteem zorgt voor een vlotte afhandeling.

Webdesign boekingssysteem The Other Concept

Website / Boekingssysteem

BEVEILIGING

HTTPS-protocol

HTTPS is een uitbreiding op het HTTP-protocol, dit om een veiligere uitwisseling van gegevens te bereiken. Bij gebruik van HTTPS worden verzonden gegevens versleuteld waardoor het onmogelijk is om door een buitenstaander de gegevens te bekijken. Bij deze website wordt dit toegepast om de betalingstransacties per creditcard en ook persoonlijke informatie op een veilige manier te versturen.

Credits

Klant: Hair by Marleen Segers

Onze rol: Webdesign

THE OTHER CONCEPT STAFF ON THIS PROJECT

We should work together!