< BACK

CASE STUDY OF

YOUNIQUE EVENTS

WORK: WEBDESIGN, HUISSTIJL, DRUKWERK

DATUM: APR 2017

SHARE:  FacebookPinterest

Melina van YOUnique Events contacteerde The Other Concept voor een brand new website. De bestaande huisstijl werd opgefrist en in een prachtige website gegoten. Naast de website waren we ook van dienst voor bijkomend drukwerk zoals visitekaartjes en kerstkaarten.

Huisstijl en website Younique Events

WEBSITE

Van idee naar uitvoering

Aan inspiratie geen gebrek voor deze toffe opdracht! The Other Concept zorgde voor een hedendaags webdesign dat ademt, gebruiksvriendelijk is en in het oog springt.

Webdesign Youniqe Events Webdesign Younique Events Webdesign Younique Events Webdesign Younique Events

Melina Beckers - 2 april 2017

The Other Concept heeft de website gemaakt voor YOUnique - Events with an Attitude en van in het begin zat hij er boenk op: de look & feel, de kleine & grote details - helemaal in lijn met wat mijn wensen en verwachtingen waren. Alles werd met de nodige aandacht in de puntjes afgewerkt. Ik ben alvast héél trots op het resultaat! MERCI

DRUKWERK

Facebook-banner, kerstkaartje en copy

Voor de kerstkaartjes en bijhorende Facebook-banner dompelde we de huisstijl onder in een kerstsfeer.

Facebook banner Younique Events The Other Concept

Facebook-banner

COPYWRITING

Advertentie BO Magazine

Sta jij op het punt om een event te organiseren maar weet je niet waar te starten? YOUnique coördineert & creëert het event dat jij wil. Van een huwelijksfeest, babyborrel, personeelsfeest, after work drink tot een over-the-top verjaardagsfeest? You name it, we create it! Voor ladyboss Melina is the sky the limit. Dankzij haar jarenlange expertise in event- & project planning, is zij jouw perfecte partner in crime. Nog voor de start van jouw feest, is haar laatste checklist afgevinkt. Zo kun jij 100% stressloos, goed georganiseerd en met volle teugen genieten van jouw feest. Cheers!

Credits

Klant: Younique Events

Onze rol: Grafisch Ontwerp, Webdesign, Copywriting

We should work together!