Blog

Welkom op onze blog over webdesign, branding & social media. We zullen jullie maandelijks van een verschillend aantal artikels voorzien zodat jullie op up-to-date blijven én een gezond bedrijf kunnen verder zetten zonder bugs.

SEO

Boven de vouwlijn

Boven de vouwlijn

Het plaatsen van je content boven de vouwlijn is belangrijk omdat dit het eerst zichtbare is wanneer de webpagina laadt. De aandacht van de bezoeker wordt meteen getrokken.

Externe links

Externe links

Als er op een andere website een link wordt geplaatst naar jouw website dan spreken we over een externe link of backlink. Het is één van de belangrijkste onderdelen van SEO.

interne links

Interne links

Interne links is één van de belangrijke peilers in SEO. In dit artikel kan je lezen waarom ze belangrijk zijn voor jouw SEO en waar je moet op letten bij het gebruik ervan.

Local SEO

Local SEO

Local SEO zorgt ervoor dat je jouw producten en diensten meer zichtbaar maakt voor lokale klanten, op het exacte moment dat zij hiernaar op zoek zijn.

XML-sitemap voor een goede SEO

XML-sitemap voor een goede SEO

In dit artikel ontdek je waarom een XML-sitemap voor een goede SEO zo belangrijk is. Hoe kan je een XML-sitemap aanmaken en hoe optimaliseer ze je?

Grafisch ontwerp

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK?

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK?

Zowel RGB en CMYK zijn kleurmodellen met elk hun eigen specifieke toepassing. Maar wanneer kies je nu voor RGB en wanneer voor CMYK? Of wat dan met Pantone kleuren?

Waarom grafisch ontwerp

Waarom is grafisch ontwerp belangrijk voor jouw bedrijf?

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Een sterk grafisch ontwerp is daarom belangrijk voor elk bedrijf. Zorg ervoor dat je onderneming herkenbaar en professioneel overkomt.