Simple is powerful

Profiel

The Other Concept is een digitaal bureau gebaseerd in Herselt. Allereerst geloven wij enorm in de sterkte van simpelheid. Wij werken samen met onze klanten om hun meest vage ideeën te definiëren. En we gebruiken ze om merkideeën te maken vanaf de start.

Ons doel is om een heldere boodschap over te brengen naar uw doelgroep. Door ons te concentreren op duidelijke, strategische concepten, creëren we merken die opvallen en contact maken met mensen. Ons werk omvat verschillende bedrijfstakken en disciplines en zijn we bovendien ervaren op elk kanaal.

Digitaal bureau gebaseerd in Herselt
Plant in bruin flesje

Werkwijze

We zien het branding proces als het samenkomen van strategie en ontwerp. Dit in de overtuiging dat beide van vitaal belang zijn voor het creëren van een sterk logo.

First things first

Op zoek naar grafisch ontwerp of webdesign? Stuur ons een mail met datgene waarnaar jij op zoek bent. Hoe gedetailleerder jouw omschrijving, des te sneller wij aan de slag kunnen met het waarmaken van jouw vraag.

You’ve got mail

Voorts geloven wij sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je graag uit voor een kop koffie om alle details te bespreken. Als je met een overvolle agenda hebt te kampen helpen we je graag verder via telefoon of mail.

Everything has it’s price

Ten gevolge van ons gesprek stellen wij een offerte & deadline op. De offerte kan wel wijzigen naargelang oplages, formaat, papiersoort, (extra)-werkuren, … Voorts wordt alles eerst besproken, opdat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Create something magical

Nadat je de eerste voorstellen hebt ontvangen, kan je uw feedback doorgeven. Daarna zal je opnieuw een digitale versie ontvangen. Je kan tot 3 maal correcties doorgeven. Wil je na de derde keer nog iets wijzigen? Dan zal er in samenspraak een extra kost worden aangerekend.

Straight to the finish line

Indien alles naar wens is, gaan we uiteindelijk in rechte lijn naar de eindfase. Na goedkeuring is alles klaar voor oplevering. Je drukwerk komt bij een kwalitatieve drukker terecht. En je website wordt het wereldwijde web opgestuurd.

Partners

Klanten

E-Luminati
Advocatenkantoor Surmont
Vengineering
Gebr. Boeckx

Hoshii
Bricks & Blooms
Younique Events
Rbelle

Grafisch ontwerp The Other Concept

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.