Huisstijl

Ben je opzoek naar de visuele identiteit van jouw bedrijf? Wij helpen graag jouw huisstijl vorm te geven die de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelen. Logo, brochure, visitekaartje, you name it.

Voedingscoach logo

Viteau

Ontdek het logo voor voedingscoach Viteau en bekijk hoe het stap voor stap tot stand is gekomen. Hoe elk detail wordt gewikt en gewogen en uiteindelijk samenvalt tot een mooi geheel.

Lees meer

boekhouder logo

Fibomed

Een onberispelijke huisstijl is ondenkbaar voor elke onderneming, zeker als boekhouder. Ieder bedrijf heeft een kenmerkende huisstijl nodig, dit is ten slotte de eerste indruk die je achter laat bij jouw klanten.

Lees meer

logo ontwerp the other concept

Imperish Photography

Silke van Imperish Photography was op zoek naar een rebranding van haar logo. Haar beeldmerk mocht een frisse touch bevatten mΓ©t een connectie naar de natuur. Want daar voelt Silke zich thuis.

Lees meer

Logo vastgoed

Marimmo Vastgoed

There's a new kid on the block. Als nieuwkomer in een goed verzadigde markt is het belangrijk om een logo te hebben met de nodige klasse. The Other Concept had dus een duidelijke missie voor Marimmo Vastgoed.

Lees meer

Logo design

Alliance

Op de valreep van 2019 opende de koffiebar Alliance in Westerlo haar deuren. Bij deze frisse wind hoorde ook een modern logo design en bijhorende visitekaartjes en cadeaubonnen.

Lees meer

Logo voor fotografe Irmy Coeckelbergs

Irmy Photography

Haar bedrijfsnaam siert haar eigen naam en The Other Concept mocht het logo verzorgen voor Irmy Photography. Ook zorgden we voor stijlvolle visitekaartjes met letterpress.

Lees meer