Boekhouder logo

Een onberispelijke huisstijl is ondenkbaar voor elke onderneming, zeker als boekhouder. Ieder bedrijf heeft een kenmerkende huisstijl nodig, dit is ten slotte de eerste indruk die je achter laat bij jouw klanten. Bij een herkenbare huisstijl hoort ook een kwalitatief goed logo.

Een kwalitatief logo en bijhorende huisstijl is onmisbaar voor elke onderneming. Met jouw logo communiceer je tenslotte naar anderen toe. Daarentegen is het geen eenvoudige job om een representatief logo te ontwikkelen. Het uiteindelijke doel van een logo is herkenbaarheid opwekken.

Daarnaast kan het zijn dat je concurrenten vaak dezelfde elementen gebruiken in hun logo’s. Deze elementen zorgen dikwijls voor herkenbaarheid van het type onderneming. Voor een boekhouder logo kan dit zijn:

  • illustratie van een boek
  • ronde vormen
  • rekenmachine

Blijf steeds op de hoogte van onze laatste projecten via onze Instagram-pagina.

Briefpapier boekhouder

Jouw boekhouder logo

Het is erg belangrijk om je ten opzichte van andere boekhouders te onderscheiden. Daarom verdiepen wij ons steeds in jouw concurrenten. Zo kiezen wij er dikwijls voor om veel voorkomende elementen op een creatieve manier in jouw logo te verwerken. Daarbovenop zorgen wij ervoor dat potentiële klanten jouw boekhouder logo zullen herkennen.

The Other Concept zorgt ook steeds voor een aansluitende huisstijl. Zo kunnen wij ook zorgen voor bijpassende visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, …

Logo boekhouder Fibomed

Contacteer ons voor een logo ontwerp

Ben je ook op zoek naar iemand die jouw branding van A tot Z kan verzorgen? Wij helpen je graag verder.