Logo design voor Alliance Westerlo

Op de valreep van 2019 opende de koffiebar Alliance in Westerlo haar deuren. Bij deze frisse wind hoorde ook een modern logo design. Aangezien Lizzy, de uitbaatster, zelf interieur vormgeefster is kregen we de kleuren mee van het pand. Zodat alles in één lijn zou liggen. Goud en groen werd de combinatie waarin we zouden werken. Het professionele logo zelf werd een elegant, leesbaar logo met een frivole toets door de bewegelijkheid van van de letter A.

Gele pijl onder
Gevelbord laten maken

Doordat de de letter A voor zich spreekt in het logo van Alliance, hebben we er ook een secundair logo gemaakt. Met andere woorden is het een afgeleide van het originele beeldmerk. Dit laatste hebben we prominent in beeld geplaatst op de voorzijde van het visitekaartje en de cadeaubon.

De kleuren trokken we uiteraard ook door in het drukwerk. Voor de afwerking kozen we een luxueuze matte goudfolie van hoge kwaliteit. Hiervoor wordt een mal gecreëerd van het ontwerp van het logo. Daarna wordt het in hoge resolutie ingeperst in het papier. De pers zorgt er voor dat het logo dieper in het papier zit, waardoor er reliëf ontstaat.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe lay out of logo voor je bedrijf? Wij helpen je op elk gewenst moment graag verder. 

Logo ontwerp Westerlo
Visitekaartje in goudfolie
Raamsticker
Naambord gevel
Reclamebord Alliance