Logo voedingscoach

Voeding maakt deel uit van ieders dagelijkse leven. Ten midden van zoveel diëtisten, voedingsconsulenten en health coaches, is het belangrijk om jouw bedrijf te laten op vallen in de massa. Dit is geslaagd met het voedingscoach logo van Viteau.

Een kwalitatief logo is niet zomaar iets. Er wordt een gevoel opgewekt bij jouw potentiële klanten. Je communiceert, door middel van de stijl van je logo, naar de buitenwereld toe. Het uiteindelijke doel van een logo is herkenbaarheid opwekken.

Het logo van Viteau werd met veel enthousiasme onthaald op onze Instagram-pagina.

Logo voedingscoach Viteau

Hoe het voedingscoach logo tot stand kwam

Kleurgebruik in een logo

Op het gebied van kleuren vonden we een mooie balans zodat het geheel niet te girly werd. De kleuren wit, beige en lichtbruin gaven die balans goed aan.

Lettertype in het logo

Het handgeschreven font zorgt voor een informeel, vriendelijk en toegankelijk karakter. In combinatie met een strakker lettertype zorgt dit voor een fijne balans. Omdat balans toch wel één van de belangrijkste keywords voor dit voedingscoach logo was werd hier rekening mee gehouden.

logo diëtiste

Op zoek naar een ontwerper voor jouw logo?

Ben je ook op zoek naar iemand die jouw ideeën en persoonlijkheid perfect kan vertalen naar een digitaal logo? Wij helpen je graag verder.