Vastgoed logo Marimmo

There’s a new kid on the block. Als nieuwkomer in een goed verzadigde (vastgoed)markt is het belangrijk om een logo te hebben met de nodige klasse. The Other Concept had dus een duidelijke missie voor Marimmo Vastgoed. Voor een tijdloze uitstraling van het vastgoed logo zorgden we voor een zwart/wit-kleurenpallet. Dit combineerde we met strakke lijnen én een connectie naar de huizenmarkt zodat het beeldmerk in één oogopslag duidelijk was.

Blijf steeds op de hoogte van onze laatste projecten via onze Instagram-pagina.

Gele pijl onder
Logo Marimmo

Een vastgoed logo dat aansluit bij het bedrijf

Als je googelt op vastgoed logo zal je weinig logo’s tegenkomen waar geen huis is gebruikt als beeldmerk. Dat is logisch, een logo moet aansluiten bij het bedrijf. Een sterk logo zorgt ervoor dat iedereen onmiddellijk herkent wat het bedrijf doet. Het moet duidelijk zijn voor iemand die de onderneming niet kent wanneer hij het buiten tegen de gevel ziet staan.

Behalve de grafische vorm is ook de kleur en het lettertype van belang. Deze brengen elk een eigen sfeer en uitstraling met zich mee.

Ben je ook op zoek naar iemand die jouw branding van A tot Z kan verzorgen? Wij helpen je graag verder.

Logo vastgoed

Veelgestelde vragen over vastgoedlogo’s

Zorg ervoor dat je het meest in het oog springende logo hebt in je sector.

Waarom heb ik een vastgoed logo nodig?

Het vastgoed landschap is een erg competitieve sector en de eerste interactie met je klanten is steeds je logo. Simpel gezegd, je hebt een sprekend logo nodig om potentiële klanten naar je merk te lokken. Wanneer je jouw onroerend goed logo laat ontwerpen bij The Other Concept, krijg je een uniek logo voor een eerlijke prijs.

Welke elementen moet ik gebruiken voor mijn vastgoedlogo?

Heel erg vaak bevat een logo voor de vastgoedsector een huis- of sleutelpictogram. Hierdoor onderscheid je jezelf niet tegenover je concurrentie. Daarom gaan wij steeds creatief aan de slag om deze iconen toch te verwerken in je logo.

Waarom zou ik kiezen voor The Other Concept?

Wanneer je jouw logo laat ontwerpen door The Other Concept kunnen wij eveneens zorgen voor een bijhorende huisstijl. Daarbij ontvang je alle ontwerp bestanden van je vastgoed logo die je nodig hebt voor bijkomend drukwerk. Zoals een .png-logo, .jpg-logo en .svg-logo voor gebruik op webdesign en visitekaartjes.