Huisstijl en branding

Wij vertalen uw identiteit naar een digitale branding, en ontwerpen daarbij het perfecte logo en huisstijl voor uw bedrijf. Ook voor al het bijkomstig drukwerk kunnen wij instaan.

Logo ontwerp
2019

Logo ontwerp – Visitekaartjes – Prijslijst
2017

Ontwerp visitekaartje

Logo ontwerp – visitekaartjes – loyalty cards
2017

Irmy Photography

Logo ontwerp – visitekaartjes
2019

Irmy Photography logo

Trust the process

Ons creatief proces: van moodboard tot creatie

Elke opdracht wordt gestart met een kennismakingsgesprek. Daardoor leren we jou of jouw bedrijf beter kennen. Om een opvallende branding en identiteit te kunnen creëren, geloven we dat het bedrijf een sterke visie nodig heeft. Indien onze klanten geen uitgesproken visie hebben, werken we met hun samen om deze op te bouwen. Daarnaast maken we tijdens de tweede fase verschillende grafische voorstellen welke we af toetsen bij de klant. Zo komen we tot het beste eindresultaat. Nadat de huisstijl is bepaald schaven we deze bij in functie van fonts en kleurgebruik.

Kapsalon Blitzz

Logo ontwerp – afsprakenkaartjes
2019

Kaartjes in goudfolie

Loots

Webdesign – Logo ontwerp
2018

Swoon

Logo ontwerp
2015

Visitekaartje op marmer

Monaffaire

Webshop – Logo ontwerp – Branding
2016

Huisstijl Monaffaire

Branding - Logo ontwerp

Van idee tot uitvoering. Dit is het concept dat onze productie zo uniek maakt. Elke briefing start namelijk met de vraag om een website, een logo of een huisstijl te ontwikkelen. Wij geloven dat hierin de visie het meest belangrijke element is om creatief aan de slag te kunnen gaan. Daarom gaan wij ook intensief op zoek naar de uitstraling die u wil bereiken.

Logo ontwerp The Other Concept
Logo ontwerp paint
Logo Pure Beauty
Sierlijk logo schoonheidsinstituut