Woodlake

Logo ontwerp en cd-cover voor muziekstudio Woodlake.

Logo ontwerp Woodlake

Woodlake, de nieuwe muziekstudio van tenor Teun Michiels, vroeg The Other Concept om hun logo te ontwerpen. Nadien werd het ambitieus plan van een cd-release werkelijkheid. Dit was meteen een primeur voor The Other Concept, met erg veel enthousiasme zijn we dit project gestart.
Indien je graag meer had te weten gekomen over de release en algemene info over Frühlingstraum. Bezoek dan zeker de website van Woodlake.

KlantWoodlake

Jaar2019

DienstenBranding

Logo ontwerp

Een logo is het eerste wat uw klanten te zien krijgen als ze kennis maken met uw bedrijf. Het is onmisbaar voor de indentiteit en uitstraling van uw merk. Daarom is het belangrijk dat dit één van de eerste stappen is in de opstart van een nieuw bedrijf.

In de bedrijfswereld draait het allemaal om de eerste indruk. Een logo ontwerp zegt meer dan duizend worden. Een goed ontwerp laat uw klanten weten in welke branche u werk, welke services u aanbiedt en wat uw bedrijf net zo uniek maakt.

Het doel van ons logo ontwerp voor Woodlake is om het bedrijf een voorsprong te geven op zijn concurrenten en vertrouwen op te bouwen bij klanten. Daarom moet een logo uniek, eenvoudig en memorabel zijn.

Ontwerp cd-cover

Younique Events