Younique Events

Het creëren van webdesign en branding voor een eventplanner uit Antwerpen.

Visitekaartjes Younique Events

Webdesign en branding voor Younique Events uit Antwerpen.
Melina van Younique Events kwam bij The Other Concept terecht voor een gloednieuwe website. Doordat de bestaande huisstijl aan verfrissing toe was namen we ook deze onder handen. Naast het webdesign ontworpen we ook bijkomend drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en kerstkaarten.

Jaar2016

DienstenWebdesignBranding

Logo in detail Younique Events

Structuur

Goede websites zijn goed georganiseerd en volgen een structuur. Ze ogen niet rommelig maar zijn clean en professioneel opgebouwd. Ze zijn ook gebouwd richtend op een specifieke doelgroep en markt. Een goede structuur maakt een website toegankelijk en gebruiksvriendelijk.
Door een doordachte structuur op onze websites te creëren, kunnen bezoekers beter navigeren en de inhoud op uw site vinden. Bovendien zorgt een duidelijke navigatie en structuur ervoor dat Google uw website gemakkelijk kan crawlen en indexeren.

Uitstekend ontwerp

Mooi en eigentijds design maakt een site onvergetelijk. Een goede website is opgebouwd rond een thema dat past bij de markt en persoonlijkheid. Een uitstekend ontwerp omvat echter ook het webdesign en branding van een bedrijf en houdt rekening met de gebruikerservaring. Daarom is het erg belangrijk om een website te ontwerpen voor zowel desktop- als mobiele apparaten.

Webdesign en branding
Gepersonaliseerde kerstkaart

Advocatenkantoor Surmont