Social media

Als je niet goed weet hoe je het social media beheer van uw bedrijf aanpakt dan kan The Other Concept u daar bij helpen. Wij zorgen voor overzichtelijke en doelgerichte social media campagnes.

Verhaal

Het is zo simpel als een goed verhaal te vertellen aan je doelpubliek. Wij helpen om met uw merk de interesse te wekken bij potentiële klanten. We vertellen een verhaal dat kan inspireren maar ook informatief is.

Campagne

De tijden om sporadisch een berichtje te plaatsen op Instagram of Facebook zijn voorbij, tenminste als je wil dat je berichtjes resultaten opleveren. Dit kan namelijk enkel door kwaliteitsvolle content op een gestructureerde en consistente manier te verspreiden.

Adverteren

Blijven de verwachtte resultaten van al je inspanningen op social media uit. Dan is het misschien een goed idee om te denken aan doelgericht adverteren op uw favoriete kanalen.

Social media beheer

Instagram

Terwijl het gebruikersaantal op Facebook steeds meer daalt zit Instagram net in de lift. Maar hoe bereik je nu uw ideale publiek via Instagram? Wij helpen om uw profiel op poten te zetten. Overtuigende copy in combinatie met sprekende foto’s.

Neem een kijkje op de Instagram-pagina van Salon Weddings.

Beheer van Social media

Facebook

Facebook-pagina

Een Facebook-pagina is nog steeds een onmisbaar element in uw social media beheer. Het is erg belangrijk om een zo professioneel mogelijke indruk na te laten. Dit in combinatie met interessante en originele posts maakt een bezoek aan uw pagina de moeite waard.

Doelgerichte advertenties

Het meest interessante aan adverteren op Facebook is dat je kan targetten op basis van verschillende factoren. Interesses, relaties, gedrag, enzovoort. Zo kun je bijvoorbeeld mikken op mensen die net zijn gaan samenwonen, net een kind gekregen hebben of op mensen die vaak reizen. The Other Concept stelt jouw ideale doelgroep samen en stelt de ideale advertentie op voor uw bedrijf.