Wij zorgen voor een unieke gebruikers ervaring voor uw website. Smooth without a hitch.

Webdesign – Fotografie
2019

Dankzij een simpel en duidelijk design werd de website van Bar Jardin een echt geslaagd project. Een onepager website aangevuld met één extra pagina om de menukaart weer te geven.

Website – Logo ontwerp – Fotografie
2018

De huisstijl die we gecreëerd hebben voor SALON Weddings muntte uit in simpelheid. Dankzij intensief onderling overleg kwamen we tot een functionele website. Later werd hier een verhuur module en een blog aan toegevoegd. Uiteindelijk kwamen we tot een in de puntjes verzorgd eindresultaat.
Als promotiemateriaal voor de I Do, I Do trouwbeurs ontworpen we deze handige folder. Dit was de ideale manier voor SALON Weddings om zich voor te stellen aan toekomstige bruiden en bruidegoms.

Branding – Website
2019

Rbelle is een kapperszaak in Mortsel die het huiskamergevoel centraal plaatst. Een minimal webdesign werd gecombineerd met een flexibele functionaliteit. De website werd uitgebreid met een webshop die een erg intuïtieve gebruikersinterface heeft. Met de grafische opzet van Mandarijn kunnen we spreken van een geslaagd project.
De webshop voor Rbelle is erg simpel en snel te gebruiken. Via enkele klikken kunnen producten worden besteld. Daardoor is het bestellen van producten bij Rbelle erg gemakkelijk. Bij de ontwikkeling van de webshop werd veel aandacht besteed aan het UI-design.

Webdesign – Branding
2019

Webdesign Jan Surmont

Logo ontwerp – webdesign
2019

Webdesign ontwerp Maxem

Design a world you love

100% jouw website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website gaan we van start met het luisteren naar jouw ideeën. Heb je zelf een moodboard gecreëerd met de look & feel van jouw nieuwe website? Of zijn er een aantal functionaliteiten die zeker niet mogen ontbreken? Webdesign wordt bij ons individueel opgestart en opgevolgd. Daardoor creëren we steeds opnieuw een unieke website die voor 100% aansluit bij de noden van jouw onderneming.

Webdesign – Logo ontwerp
2018

Webdesign Hoshii

Website ontwerp
2017

Webdesign E-Luminati

Webdesign – Branding
2017

Webdesign Younique Events

Vindbaarheid in Google

SEO

Een nieuw webdesign is niet voldoende als je niet wordt gevonden in Google. Je ranking in Google-zoekresultaten is afhankelijk of je rekening houdt met SEO. Aan de hand van keyword research gaan wij op zoek naar zoektermen waarop jouw klanten zoeken. Deze zoekwoorden worden op een strategische manier geïntegreerd doorheen jouw webdesign. Daarnaast geven wij jou zoveel mogelijk tips, om zelf bij te dragen aan een betere ranking.

Webdesign – Logo ontwerp
2019

webdesigner