Huisstijl ontwerp en webdesign voor Surmont Advocaten

Voor Surmont Advocaten mochten we ons richten op de volledige huisstijl ontwerp en website. Voor het logo gingen we op zoek naar moderne interpretatie van de typerende weegschaal die je vaak ziet bij advocaten bureaus. Omdat het bureau de nodige klasse mocht uitstralen kozen we voor een kleurenpallet van donkergroen, wit en goud. Uiteraard trokken we de volledige branding door naar de website.

Wil je de volledige website van Surmont Advocaten bekijken?

Surmont Advocaten – 2019

Gele pijl onder
Webdesign Jan Surmont
Logo Jan Surmont
Visitekaartje advocaat
Briefpapier Jan Surmont

Ben je ook op zoek naar verfrissende huisstijl en website én ben je benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze.

Ontwerp van het bedrijfslogo

Het ontwerp van een logo is het eerste waar The Other Concept mee van start gaat. Het is eveneens de meest essentiële stap in een branding ontwerp.
Een logo dient uniek, herkenbaar en schaalbaar te zijn om in alle formaten te kunnen werken. Denk aan alle plaatsen waar jouw logo moet komen te staan. Van website tot je Facebook profielfoto tot zelfs de kleine favicons in uw browser tabblad.

Logo en huisstijl ontwerp: het uiterlijk van uw bedrijf

Hoe wil je jouw bedrijf visueel presenteren. Welke kleuren kies je en welk lettertype ga je gebruiken?

Kleuren kiezen

Kleuren bepalen niet alleen het uiterlijk van uw merk. Daarnaast brengen ze ook het gevoel dat je wil overbrengen aan potentiële klanten. Ze helpen daarbij ook om alles consistent te maken binnen jouw bedrijf. Let vooral op dat je kleuren kiest die je onderscheiden van de concurrentie. Daardoor voorkom je verwarring bij je klanten.

Kiezen van een lettertype

Een vast lettertype is opnieuw erg belangrijk voor de consistentie binnen je zaak. Gebruik bijvoorbeeld twee lettertypen, 1 voor je tekst en 1 voor je hoofdingen. Kies een lettertype dat je associeert met je branche. Zo kozen wij voor Surmont Advocaten voor Futura PT Light en Futura PT Book. Deze komen zakelijk en formeel over maar zijn tegelijkertijd niet te saai.

Wil je ook een huisstijl laten ontwerpen? Contacteer ons vandaag nog!

We love togive you afew extra tips