Huisstijl en webdesign voor Salon Weddings

De huisstijl die we gecreëerd hebben voor SALON Weddings muntte uit in simpelheid. Dankzij intensief onderling overleg kwamen we tot een functionele website. Later werd hier een verhuur module en een blog aan toegevoegd. Uiteindelijk kwamen we tot een in de puntjes verzorgd eindresultaat.

Ben je benieuwd hoe wij dit juist hebben aangepakt? Bekijk dan even hun website.

Gele pijl onder
Website laten maken
Folder laten drukken
Visitekaartjes laten ontwerpen

We love togive you afew extra tips

Branding voor jouw bedrijf

Branding heeft enorm veel betekenissen. Maar in de wereld van het grafisch ontwerp
is de juiste definitie: “het opbouwen van een merkbeleving in de markt (bij de consumenten). Een beeldmerk of branding zorgt er voor dat je jezelf iets kan
toe-eigenen. Uiteraard stopt het niet bij enkel een logo of brochure, het gaat veel
verder dan dat. Branding voor jouw bedrijf gaat om de vertegenwoordiging van jouw bedrijfswaarden, doelen en boodschap. Let’s work together.

Consistent gebruik van je branding

Eenmaal als de fundamenten van jouw beeldmerk zijn vastgesteld, is het belangrijk om consistent en duidelijk te blijven. Voor de branding en webdesign van Biotoop zal steeds terug gegrepen worden naar de vaste kleuren en lettertypes. Door het gebruik van een stijlgids maak je het jezelf gemakkelijk om jouw visuele identiteit te vertalen en herkenbaarheid te creëeren.

Vindbaarheid van jouw website

Wanneer je investeert in een gloednieuwe website, is het belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers ‘over de vloer te krijgen‘. Daarom is het belangrijk om een goede vindbaarheid te creëeren bij zoekmachines. Dit gebeurd doormiddel van een goede SEO ook wel zoekmachineoptimalisatie of Search Engine Optimization genoemd. Een mooie marketingterm waarmee je de online vindbaarheid van je website probeert te verbeteren.