Webdesign voor The Storybox

Kirsten van The Storybox was klaar voor vernieuwing en ging samen met The Other Concept de uitdaging aan om haar website in een nieuw jasje te steken. We kozen voor een gebalanceerde en elegante website met strak design en kleurrijke accenten. De gebruiksvriendelijkheid van The Storybox was ook erg belangrijk zodat bezoekers vlot een workshop kunnen boeken, een giftcard kunnen aankopen of blogberichten kunnen lezen.

Wil je de volledige website van The Storybox bekijken?

Gele pijl onder

Online boeken van workshops

Voor The Storybox is het belangrijk dat bezoekers een duidelijk overzicht krijgen van alle workshops. Daarnaast speelt de gebruiksvriendelijk ook een hoge rol zodat deze mensen snel en hapklaar een activiteit kunnen boeken. Hierbij kunnen ze ook kortingsbonnen toepassen en een bank naar keuze selecteren om hun reservering af te ronden. Na afronding krijgt elke deelnemer een automatische bevestigingsmail van de workshop. De beheerder van de website hoeft hiervoor niets meer te doen. Easy peasy, toch? Wil je ook graag werken met een online boekingssysteem? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Voor The Storybox hebben we ook een nieuwsbrief geïmplementeerd. Nu denk je misschien ‘Ohnee? Nog een nieuwsbrief?’  Maar wist je dat het relevanter is om 10 emailadressen te hebben dan 10 000 volgers op social media? Studies wijzen uit dat trouwe klanten vaker kopen en tot 67% meer spenderen dan nieuwe klanten. Focus daarom om goede content waardoor je trouwe klanten vaker gaan terugkeren naar jouw website. Je kan hierbij denken aan fijne tips voor een bepaald seizoen, een interactieve quiz, inspiratiebeelden en nog zoveel meer.

The Storybox webontwerp
The Storybox webontwerp
The Storybox webontwerp
The Storybox webontwerp