Rebranding website voor Retail Office

Retail Office koos voor een volledige rebranding en daar hoorde natuurlijk ook een geüpdatet website bij. Dit laatste mocht The Other Concept voor hen verzorgen. Beleving is key bij Retail Office. Deze kernwaarde zit dan  ook verwerkt in hun site doormiddel van slimme animaties. Je zal deze animaties niet enkel op desktop terugvinden, maar ook op je smartphone of tablet.

Gele pijl onder
Webdesign Retail Office
Kleurenpallet gradients Retail Office
Website ontwikkeling Retail Office

Responsive webdesign

Vroeger bezochten we websites enkel via de desktop. De dag vandaag kunnen we deze ook bezoeken met onze smartphone of tablet. Daarom is het erg belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor deze soort toestellen. Wanneer jouw website mobile-or-tablet-friendly is zal deze ook hoger scoren bij de zoekmachines. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google streven naar een optimale gebruikerservaring voor elke internet gebruiker. Als laatste zorg je er ook voor dat je aandacht besteed aan jouw zaak en hierdoor professioneler overkomt. Alleen maar goede redenen om jouw website te optimaliseren én bij The Other Concept ben je daarvoor aan het goede adres. Contacteer ons hier. 

Rebranding voor jouw website

De grootste reden waarom bezoekers wegklikken van een website? Een slechte layout. Wanneer je een verkeerde eerste indruk maakt, is het moeilijk om dit te herstellen. Zorg daarom voor een professioneel ogende website waarbij bezoekers minutenlang surfplezier hebben. Daarnaast zijn content en laadsnelheid van jouw website ook een grote factor waardoor gebruikers op jouw website blijven. Denk daarom aan deze verschillende punten wanneer je start aan de rebranding van jouw digitale visitekaartje. Contacteer ons voor een rebranding website project.