Website voor je restaurant

Wij maken de perfecte restaurant website. Zo hielpen we De Stamtafel in Westerlo verder met de ontwikkeling van hun website, inclusief boekingssysteem.

Benieuwd hoe we het webdesign van De Stamtafel eruit ziet? Surf dan even naar hun website.

Gele pijl onder
Website restaurant
Reserveringssysteem restaurant

Afhalen en maaltijd bezorging

De meeste bekende reservering systemen zijn erg duur in aankoop of hebben een hoge maandelijkse kostprijs. Daarom kiezen wij voor een pasklare oplossing. Met een reservering systeem rechtstreeks ingebouwd in je website, bestellen klanten direct bij jou en kunnen ze zelf hun maaltijden afhalen.

Beheer zelf je capaciteit

Met het reserveringssysteem kunnen je bezoekers direct via je website een tafel reserveren. Volledig automatisch en zelf te beheren. Kortom tijdsbesparend en gemakkelijk.

Plaats je menu online

Toon een voorproefje aan je klanten en plaats je menu online op je restaurant website. Voeg zelf gerechten toe, pas prijzen aan en geef beschrijvingen mee. Je kan telkens zelf wijzigingen aanbrengen, gratis en zo veel je wil.

webdesign restaurant

Hoe te beginnen aan een website restaurant?


  1. Neem contact op met The Other Concept.
  2. Plan een meeting met ons in en kies daarna een domeinnaam.
  3. Verbind je social media kanalen van je restaurant of brasserie met je website.
  4. Promoot je website en verbeter daardoor je SEO.

De Stamtafel webdesign

Vragen over je website restaurant

Een website voor je restaurant moet vooral belangrijke informatie bevatten die relevant is voor je gasten. Dit kan aangevuld worden met een kort eigen verhaal. Vergeet zeker niet je contactgegevens en een up-to-date menu. Vervolgens kan je dit aanvullen met foto’s van je restaurant en foto’s van je gerechten. Reviews van tevreden klanten kunnen ook sommigen over de streep trekken. Daarbovenop komt het geheel professioneler over met een eigen domeinnaam.

Een website voor je brasserie hoeft niet duur te zijn. Je kan een restaurant website laten maken met alles er op en er aan voor €1.500. Alles is natuurlijk afhankelijk van wat je juist wil en welke functies moeten geïmplementeerd worden. Contacteer ons voor een gedetailleerde offerte.