Website laten maken

Een website laten maken? Wij staan voor je klaar. We zorgen steeds voor een strak webdesign en ontfermen ons over de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Al onze ontwerpen worden opgebouwd via het Wordpress CMS. Zodoende is het erg eenvoudig om zelf aanpassingen door te voeren aan de website.

Webshop voor kapperszaak

Rbelle

In samenwerking met Mandarijn werd de webshop voor kapperszaak Rbelle tot stand gebracht. Het minimal webdesign werd gecombineerd met een vlotte gebruiksvriendelijkheid.

Lees meer

Website ontwikkeling Retail Office

Retail Office

Retail Office koos voor een volledige rebranding en daar hoorde natuurlijk ook een geüpdatet website bij. Dit laatste mocht The Other Concept voor hen verzorgen. Beleving is key bij Retail Office.

Lees meer

branding en webdesign biotoop

Biotoop

Biotoop is een bedrijf dat zorgt voor de ecologische inrichting van landschappen. Daarom werd het logo ontwerp voor Biotoop volledig geïnspireerd op hun diensten en services.

Lees meer

huisstijl

Surmont Advocaten

Voor Surmont Advocaten mochten we ons richten op de volledige huisstijl en website. Voor het logo gingen we op zoek naar moderne interpretatie van de typerende weegschaal die je vaak ziet bij advocaten bureaus.

Lees meer

Webdesign en branding

Younique Events

Younique Events uit Antwerpen contacteerde The Other Concept voor webdesign en branding. De huisstijl werd opgefrist en in een prachtige website gegoten.

Lees meer

Creatief webdesign Hoshii

Hoshii

Hoshii creative lasercutting. Bij een unieke zaak, hoort een creatief webdesign. Dankzij de duidelijke visie van Caroline van HOSHII kwamen we snel tot een mooi resultaat.

Lees meer

Website restaurant

De Stamtafel

Voor De Stamtafel in Westerlo maakten we deze website. Inclusief een handig alleenstaand reserveringssysteem zonder dure terugkerende kosten. Ben je ook op zoek naar een website voor je restaurant?

Lees meer

Maak je eigen aanpassingen

Al onze webdesigns worden opgebouwd in het WordPress CMS. Wanneer de volledige website klaar is, kan je daarna zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan jouw website. WordPress is het meest gebruikte CMS en is heel sterk in de gebruiksvriendelijkheid. Hierbij hoef je dus niet voor elke kleine aanpassing jouw webdesigner te contacteren en kan je zo weer kosten besparen.

Webdesign The Storybox

The Storybox

Kirsten van The Storybox was klaar voor vernieuwing en ging samen met The Other Concept de uitdaging aan om haar website in een nieuw jasje te steken. We kozen voor een gebalanceerde en elegante website...

Lees meer

Website ontwerp Global Education

Global Education

Website ontwerp voor het event Global Education - Internationale Conferentie voor Wereldburgerschapseducatie. We ontwikkelden hiervoor een frisse landingspagina.

Lees meer

Huisstijl en webdesign Herselt

Salon Weddings

De huisstijl en het webdesign voor de creatieve weddingplanners van SALON Weddings uit de Kempen muntte uit in simpelheid en elegantie.

Lees meer

Responsive webdesign

Onze websites worden altijd responsive opgebouwd. Dit wil zeggen dat ze optimaal weergegeven worden op verschillende apparaten. Dus jouw website zal perfect worden weergegeven op desktops, smartphones & tablets. Een perfecte weergave van jouw webpagina is voor ons de prioritair.

Bovenaan in Google

Wanneer je investeert in een gloednieuwe website, is het belangrijk om zoveel mogelijk bezoekers te ontvangen. Daarom is het belangrijk om hoog te scoren in Google. Dit gebeurd door een goede SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization genoemd. Op onze blog vind jij de beste tips om jouw zoekresultaten te verbeteren.

Modern & fris design

The Other Concept bouwt niet enkel unieke websites. We zorgen ook voor een frisse en moderne huisstijl van jouw bedrijf. Elke huisstijl is voorzien van een gids waarbij je een duidelijk overzicht hebt van de lettertypes, kleuren en logo-gebruik. Deze elementen worden doorgetrokken naar het ontwerp van de website.

Webshop in eigen beheer

Het is perfect mogelijk om zelf je webshop te beheren. Denk hierbij aan het toevoegen of verwijderen van producten, of volg jouw verkoop op tot in detail. Ook zelf blog berichten publiceren behoort zeker tot de mogelijkheden.

Heb je een gebrek aan tijd dan staan wij altijd klaar om je verder te helpen.