Webdesign


The Other Concept bouwt originele en gebruiksvriendelijke websites. Specifiek ontworpen om de doelen van onze klanten te bereiken. Onze website ontwerpen op maat worden steeds gebouwd met het WordPress CMS. Zodoende is het erg eenvoudig om zelf aanpassingen door te voeren aan de website.

Moderne lay-out & fris design

The Other Concept bouwt unieke websites die passen bij de huisstijl van je bedrijf. Daarnaast zorgen wij vooral ook voor gebruiksvriendelijkheid. Er wordt gewerkt tot u volledig tevreden bent, ongeacht het aantal feedback rondes.

Website ontwerpen

Responsive webdesign

Ons webdesign wordt altijd responsive opgebouwd. Dit wil zeggen dat ze optimaal weergegeven worden op verschillende apparaten. De tijd dat websites enkel via desktop werden bezocht is definitief voorbij.

Responsive webdesign

Bovenaan in Google

Scoren in Google is essentieel om bezoekers naar uw website te leiden. Dankzij een geoptimaliseerde code en installatie maken wij uw website vindbaar. Ook informeren wij u over bijkomende mogelijkheden.

Bovenaan in Google

Maak je eigen aanpassingen

Al onze website ontwerpen wordt opgebouwd in het WordPress CMS. Waardoor u zelf gemakkelijk aanpassingen kan maken aan uw webdesign. WordPress is het meest gebruikte CMS en is vooral sterk in gebruiksvriendelijkheid.

Webdesign WordPress

Enkele van onze projecten


Meer projecten

Nieuw project of een goed idee? Maak vrijblijvend een afspraak en wij zoeken samen naar de beste oplossing!

Contacteer ons